ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ


Η INDIGO BIRD ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2015 με κύριο σκοπό να δημιουργεί και να αναπτύσσει συλλογές ρούχων που ο κεντρικός τους πυρήνας αποτελείται από ποιοτικά denim υφάσματα. Το Indigo συμβολίζει το αυθεντικό χρώμα τoυ denim. Το Bird συμβολίζει τη δημιουργική ελευθερία που έρχεται  σαν αποτέλεσμα του επαναστατικού σχεδιασμού. Ο συνδυασμός τους διαμορφώνει το προφίλ της εταιρείας, που στόχο έχει να εκτοξεύσει την γυναικεία denim ένδυση σε καινοτόμους προορισμούς.

WINGS OF DENIM

Είναι η συνεχής έρευνα από το στυλ στους δρόμους και τις μεγάλες προθήκες των αγορών έως τα μεγαλύτερα σαλόνια εκθέσεων παγκοσμίως που μας δίνει το πλεονέκτημα να βρισκόμαστε πάντα ενα βήμα μπροστά στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις νέων τάσεων σχεδιαστικά, αλλά και τεχνολογικά στις ποιότητες των υφασμάτων και των επεξεργασιών. Για εμάς το denim σημαίνει πάθος. Είναι αυτό που μας δίνει δύναμη, μας απογειώνει με τα φτερά του, ώστε να δημιουργήσουμε προϊόντα με τέλεια εφαρμογή που έχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα μοναδικό.

FROM DARK TO LIGHT

Πρόκειται για την ίδια την ιστορία μας και τη μακρόχρονη ενασχόληση με τις επεξεργασίες των ρούχων denim, που εμπλουτίζει τις συλλογές μας από τις πιο σκούρες αποχρώσεις έως τις πιο ανοιχτές με χειροποίητα χαρακτηριστικά φυσικής παλαίωσης. Το ένδυμα περνώντας μέσα από μια διαδοχική και εξελικτική διαδικασία επεξεργασίας, μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό προϊόν το οποίο συνεχίζει να εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου.

Copyright © 2016 IndigoBird. All rights reserved